Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Matilde Ρizza Βar







 Η σημερινή μου πρόταση είναι ένα ολοκαίνουργιο concept μαγαζιού ερχόμενο από την Νέα Υόρκη.
Βρίσκεται στην Κωνσταντινουπόλεως 44 στο Γκάζι. Βιομηχανικό στυλ διακόσμησης, ευχάριστοι σερβιτόροι (αν και λίγο αργοί) και πολλές πρωτότυπες ιδέες για pizza ψημένη σε ξυλόφουρνο, μακαρονάδες και anti-pasta πιάτα.
Προσωπική επιλογή και πρόταση είναι η πίτσα zucca, με πουρέ κολοκύθας αντί για σάλτσα ντομάτας, πανσέτα λεπτοκομμένη και καπνιστό προβολόνε! Δοκίμασα την Buratta (είδος κρεμώδους μοτσαρέλας) την οποία συνδυάζουν με προσούτο & τοματίνια και το εύγευστο καρπάτσιο με τρούφα και παρμεζάνα. Δυστυχώς δεν είμαι φαν των γλυκών αλλά η πίτσα καλτσόνε με νουτέλα και μασκαρπόνε πρέπει να είναι εκπληκτική. Από τις κραυγές των διπλανών τραπεζιών που το φάγανε, ήταν σαν να καθόταν η Σάλι δίπλα μου από την ομώνυμη ταινία “When Harry met Sally”.
Μία μικρή παρατήρηση από τον υπογράφοντα, ο συνδυασμός pizza με coctail δεν μου κάνει πολύ κλικ. Έτσι όπως είναι στημένο το μαγαζί, δεν νομίζω να πάω ποτέ για πότο αλλά μόνο για την pizza του.
Λίγο τσιμπημένες οι τιμές, αλλά νομίζω το αξίζει. Θα βοηθούσε να κάνετε κράτηση πριν πάτε, μιας και κάθε βράδυ είναι γεμάτο.
Ανεβάζω και τον κατάλογο του για να έχετε μια ιδέα πριν το επισκεφτείτε.
Καλή διασκέδαση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου